Edukacije za maderoterapiju

Iskoristite priliku da savladate maderoterapiju, apsolutni hit u svijetu masažnih tretmana.

Jedan od najvećih problema njege i ljepote žena je uporno stvaranje celulita. Masne naslage, koje se najčešće javljaju na nogama i rukama, mogu biti izuzetno teške za uklanjanje. Trenutno najpopularnja metoda uklanjanja celulita je maderoterapija, koja već poslije prvog tretmana daje vidljive rezultate. Zbog fantastičnih učinaka koje ima na uklanjanje celulita, u posljednjih godinu dana postoji velika potražnja za edukacijama ovakvog tipa.

Na linku ( https://herba-laboratorij.hr/biljni-proizvodi/vise/edukacija-za-maderoterapiju ) možete kupiti edukaciju i savladati vještine u masaži valjcima (oklagijama). U cijenu edukacije uključen je set od 7 valjaka te anticelulitno ulje.

Jedan tipičan redoslijed aktivnosti u našoj edukaciji je: upoznavanje kandidata, predstavljanje programa, razrada teorijskog dijela, upoznavanje s alatima za masažu te praktični rad na modelu. Nakon svega toga, dolazi vrijeme za pitanja i odgovore - što god je ostalo nejasno ili nedorečeno, spremni smo Vam odgovoriti i objasniti! Kako bismo zaključili edukaciju provodimo kratko ponavljanje, kako bismo utvrdili jeste li i što ste usvojili od prenešenog sadržaja. 

Ne propustite priliku za usavršiti svoja znanja i vještine!