Registracija       Prijava
 
 
KOŠARICA JE PRAZNA
Vosak u granulama (perle) ŽUTE/MED 500 g - DEPILACIJAVoskovi - granule (perle) i pločice (diskovi)DEPILATORY (HAIR REMOVAL) PRODUCTSLiposoluble waxes - discs and pearls cijena, prodaja, Hrvatska
S prirodnim pčelinjim voskom, propolisom i medom. Za grubu i kratku dlaku. Bez traka!
Cijena: 6,90 €
51,99 kn
 
Klub vjernosti bodovi: 5
 
komada
nedostupno
 

Perle (vosak u granulama) za depilaciju razlikuje se od ostalih voskova na tržištu zbog svojih specifičnih sastojaka: prirodni pčelinji vosak, propolis i med – propolis ima prouupalni učinak dok med omekšava  kožu. Ti mu sastojci pružaju izuzetnu fleksibilnost što omogućava lako uklanjanje voska uz dlaku bez da vosak puca ili se kida tijekom rada. U potpunosti se prilagođava površini kože što omogućava uklanjanje  i najsitnijih dlačica sa teško dostupnih područja tijela bez ponavljanja. Koža poslije depilacije ostaje ugodno glatka i mekana. Nanosi se u tankom sloju 1 mm što omogućava uštedu voska za depiliranje, a smanjuje se i vrijeme potrebno za postupak depilacije. 

Jako prijanjanje uz dlaku te su zbog toga prikladne za grubu i kratku dlaku.

Pravi odabir za profesionalce koji žele brzu depilaciju s vrlo kvalitetnim voskom.

Granule otopiti u posudi  na temperaturi od 40°C – do 42°C.

Očistiti područje kože koje se tretira sa Losionom prije depilacije koji sadrži aloe veru.
Na kožu je potrebno nanijeti puder.
Pomoću špatule u tankom sloju nanijeti vosak, ostavljajući mali rub koji će se koristiti za hvatanje( pokušajte izvesti depilaciju u području pazuha u jednom potezu).

Kada nanesemo vosak pustimo ga da se stvrdne 4 - 10 sekundi. Ako je vosak ljepljiv znači da nije u potpunosti hladan i spreman za skidanje.
Kožu držati napeto u suprotnom smjeru od skidanja dlaka. Vosak ukloniti brzim pokretom u smjeru koji je udaljen od vas i paralelan sa kožom. Nije potrebno koristiti traku za depilaciju.
Dlanom lagano pritisnuti depilirani dio kako bi onemogućili iritaciju kože.
Poslije depilacije na kožu lagano umasirati Ulje poslije depilacije s aloe verom kako bi smanjili crvenilo i iritaciju kože, te da nam koža zadrži mekoću i svilenkasti izgled.

 Za više informacija pogledajte video :

https://www.youtube.com/watch?v=DbDnTF-S8YA