Aromabella klub vjernosti - osvajaj bodove i uživaj u kupovini


Postani član Aromabella kluba vjernosti - osvajaj bodove i uživaj u kupovini

https://herba-laboratorij.hr/klub-vjernosti/

 

KLUB VJERNOSTI HERBA LABORATORIJA

Dobro došli u Aromabella klub vjernosti!

Što je Aromabella klub vjernosti?

Aromabella klub je program namijenjen kupcima u svrhu nagrađivanja za vjernost i suradnju pri naručivanju Aromabella ulja za masažu, proizvoda za depilaciju, potrošnog materijala za kozmetičke salone i ostalih proizvoda.

Budite naš vjerni kupac – osvajajte bodove i  uživajte u kupovini!

Kako postati član?

Članom kluba vjernosti putem online kupnje može postati svaki korisnik koji prilikom odabira proizvoda, tijekom završetka kupovine ili tijekom registracije označi da želi postati članom kluba vjernosti te se registrira sa korisničkim imenom i lozinkom.

UČLANITE SE

Kako dalje?
Način sakupljanja bodova:

Sakupljanje bodova vrijedi samo za plaćanje virmanom, pouzećem i PayPal-om te funkcionira na principu 1,33 € (10 kuna) = jedan bod. Bodovi se obračunavaju na iznos računa bez PDV-a i bez troškova dostave. Priilikom online kupnje potrebno je biti ulogiran u profil kako bi sustav zabilježio kreiranu narudžbu te automatski dodijelio ostvarene bodove.

Nakon što sakupite 100 bodova, automatski se kreira popust-kod od 10% pri sljedećoj kupovini i pošalje vam se na e-mail koji ste koristili prilikom registracije.

Popust-kod traje 6 mjeseci i vrijedi samo za jednu kupovinu.

Korisnik ima detaljan uvid u trenutno stanje bodova u svom korisničkom profilu.

Napomena: Popust se ne zbraja s drugim popustima. Sakupljanje bodova vrijedi tokom jedne kalendarske godine ( 01.01.-31.12.). Početkom sljedeće kalendarske godine (01.01.) bodovi se resetiraju na početno stanje 0 (nula).

 

Pravilnik Aromabella kluba vjernosti

1. Opći uvjeti

1.1. Aromabella klub jest program namijenjen kupcima tvrtke Herba laboratorij d.o.o. u svrhu nagrađivanja za vjernost i suradnju pri naručivanju Aromabella ulja za masažu, proizvoda za depilaciju, potrošnog materijala za kozmetičke salone i ostalih proizvoda.

1.2. Član kluba može biti svaka punoljetna osoba s prebivalištem na području Republike Hrvatske.

1.3. Članstvo u klubu je dobrovoljnog karaktera, potpuno besplatno i ne podliježe nikakvim obvezama člana prema klubu.

2. Bodovi

2.1. Osnovna jedinica Aromabella kluba je jedan (1) bod.

2.2. Član kluba osvaja bodove osobno, na bazi izvršenih narudžbi za pravne ili fizičke osobe u čije ih ime vrši uz prijavljivanje u svoj korisnički profil.

2.3. Bodovi će automatski biti pripisani na bodovni konto člana kluba prilikom evidentiranja slanja narudžbe.

2.4. Obračun bodova vrši se na sljedeći način: 1,33 € (10 kuna) = jedan bod (osim za troškove dostave).

2.5. Svaki član kluba ima svoj korisnički profil i pripadajući bodovni konto.

2.6. Osvojeni bodovi koji se nalaze na korisničkom profilu člana ne mogu se prenositi na drugi korisnički profil u korist drugog člana.

3. Korištenje bodova

3.1. Stanje bodova članovi kluba mogu vidjeti u svojem korisničkom profilu.

3.2. Nakon sakupljenih 100 bodova, automatski se kreira popust-kod od 10% pri sljedećoj kupovini i pošalje se na e-mail koji ste koristili prilikom registracije, a bodovi se resetiraju.

4. Trajnost bodova

4.1. Popust-kod traje 6 mjeseci i vrijedi samo za jednu kupovinu.

4.2. Bodovi koji se nakon proteka od 6 mjeseci ne iskoriste automatski se brišu.

4.3. Ako član kluba dulje od 12 mjeseci ne izvrši niti jednu narudžbu, njegovo članstvo u klubu prestaje, a neiskorišteni bodovi na bodovnom kontu se brišu.

5. Završne odredbe

5.1. Herba laboratorij zadržava pravo bilo kada promijeniti pravila kluba ili ukinuti klub bez navođenja razloga i bez prethodne najave. Promjena pravila kluba ili njegovo ukinuće bit će objavljeno na odgovarajući način.

5.2. U slučaju ukidanja kluba članu će se pribrojati isključivo dodijeljeni bodovi – prema gore navedenim pravilima – do dana njegova ukidanja. Član kluba ima pravo poslati zahtjev za dodjelu sakupljenih bodova najkasnije u roku od 30 dana od dana ukidanja kluba.

Tu smo za Vas!

Ako imate pitanja u vezi članstva u klubu vjernosti, skupljanju te korištenju bodova ili u vezi općih uvjeta članstva kontaktirajte nas na email prodaja.herbalaboratorij@gmail.com ili telefon 095 2278 388