Registracija       Prijava
 
 
KOŠARICA JE PRAZNA

Tvrtka Herba laboratorij

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MISIJA&VIZIJA

Tvrtka Herba laboratorij osnovana je 2004. godine, s ciljem osmišljavanja i proizvodnje biljnih dodataka prehrani i kozmetike. Ljubav prema prirodnoj kozmetici i zdravom načinu života vlasnica tvrtke Zdravka Lovrić stekla je dugogodišnjom tradicijom. Svoje iskustvo odlučila je usmjeriti u proizvodnju dodataka prehrani i kreiranje proizvoda za njegu lica i tijela. Kontinuirano unaprjeđivanje znanja i proizvodnje, kvalitetan odnos s kupcima i neprekidno osluškivanje njihovih potreba rezultirali su proizvodima iznimne kvalitete, koji su Herba laboratoriju vrlo brzo omogućili izgradnju i stjecanje prepoznatljivog imidža na tržištu.

«Suvremeni način života često nam ne ostavlja dovoljno vremena da se zdravlju te njezi lica i tijela posvetimo na način na koji bismo trebali. Zagađen okoliš, loša prehrana i stres kojem smo sve češće izloženi odražavaju se prvenstveno na kvalitetu kože, a u konačnici i na cjelokupno stanje organizma. Kako bismo Vam pomogli očuvati zdravlje i ljepotu, za Vas smo u Herba laboratoriju kreirali isključivo proizvode vrhunske kvalitete, spajajući na istom mjestu suvremenu tehnologiju proizvodnje i tradicionalnu recepturu, čije naslijeđe brižno čuvamo i svakodnevno unaprjeđujemo.» Zdravka Lovrić, mag. ing. prehrambene tehnologije, direktorica i vlasnica

PROIZVODI

PHYTO KREMA jedan je od najomiljenijih proizvoda Herba laboratorija među kupcima. Učinkovito djeluje na obnavljanje i oporavak osjetljive kože, pružajući joj prijeko potrebnu hidrataciju i visoko vrijedne masnoće. Osim za svakodnevnu njegu suhe i osjetljive kože, preporučljiva je svim osobama čija je koža sklona iritacijama, alergijama i upalama. Djelotvorna je pri uklanjanju prvih bora i učinkovita kao pomoć kod blažih opeklina. Blagotvorni sastojci visoko kvalitetnih, hladno prešanih ulja nevena, gospine trave i mrkve, u ovoj jedinstvenoj kombinaciji s vitaminima A i E u potpunosti dolaze do izražaja, omogućavajući koži zacjeljivanje, a potom i potpuni oporavak. 

Smokvan® tekući pripravak od smokve i šljive, Smokvan® tekući pripravak od smokve i sene, Sinekolin® biljne kapi i kapsule, Rogamil® instant prah, Rogamil® elektrolit, Aroma rosmarini gel i Aroma melissa gel,  prepoznatljivi su proizvodi Herba laboratorija, o čijem statusu među kupcima na tržištu možda najbolje govori podatak da se distribuiraju u više od 500 ljekarni i biljnih drogerija u Hrvatskoj.

KATEGORIJE

Djelujemo kroz 3 segmenta poslovanja: veleprodaja, maloprodaja i distribucija u 3 kategorije proizvoda:

  • Dodaci prehrani,
  • Preparativna kozmetika za njegu lica,
  • Ulja za masažu i potrošni materijal za kozmetičke salone

U SKLADU S TRENDOVIMA

Stručna znanja i vještine nadograđujemo redovnim posjetama značajnijim svijetskim događanjima iz područja kozmetike i ljepote. U stalnoj smo komunikaciji sa stručnjacima, kako bi pažljivo odabrani proizvodi postali dio naše ponude.

POVJERENJE KLIJENATA

Profesionalan, a prije svega prisan odnos s klijentima, na osnovu kojeg smo izgradili dugogodišnju reputaciju, predstavlja osnovu našeg poslovanja. Stručno i uvijek ljubazno osoblje, usmjereno na svakog pojedinačnog kupca, poštujući njegove želje i potrebe.

 Naši brendovi koje smo razvili kroz godine poslovanja su: