Registracija       Prijava
 
 
KOŠARICA JE PRAZNA
Ulje za masažu čokolada 3000 mL - AROMABELLA ULJA Aromabella ulja za masažu i njegu tijela 3000 mL cijena, prodaja, Hrvatska
Čokolada se naziva hormonom sreće :) -15% u cijeni artikla
Cijena: 39,20 €
295,35 kn
 
Klub vjernosti bodovi: 29
 
komada
nedostupno
 

Aromabella ulje za masažu čokolada kao bazu suncokretovo ulje. Suncokretovo ulje je najbolje za aroma-masaže jer ima mogućnost brzog upijanja i odličnu razmazivost na koži što olakšava lakše kretnje ruku tijekom izvođenja masaže. 

Ukoliko se želite potpuno opustiti, Aromabella ulje za masažu čokolada idealno je za Vas! Miris čokolade u mozgu proizvodi theta valove koji potiču opuštanje. Svojim blagotvornim aromama podiže razinu energije i potiče lučenje hormona sreće. Nije novost da je čokolada najbolji sastojak za podizanje raspoloženja, ali istovremeno ona hrani i obnavlja kožu te joj donosi osvježenje.  Miris čokolade idealan je za hladne dane. Posebno zimi, kada jedva čekamo ući u tople domove i zagrijati se, miris čokolade nam donosi osjećaj ugode.

Aromabella ulje za masažu čokolada prvenstveno je namijenjeno profesionalnoj upotrebi u kozmetičkim salonima i salonima za masažu, ali i kućnoj upotrebi u svrhu njege tijela.