Registracija       Prijava
 
 
KOŠARICA JE PRAZNA
Newsletter

Bok! Drago nam je vidjeti te ovdje ❤️
Prijavi se na naš newsletter i budi u tijeku s novostima...
Obećajemo bez spama!

Što nudimo:
Mjesečne akcije
Secret promo
i još puno popusta

 
Ulje za masažu ružmarin 3000 mL - AROMABELLA ULJA Aromabella ulja za masažu i njegu tijela 3000 mL cijena, prodaja, Hrvatska
Djeluje kod celulita, bolova u mišićima, reumatizma i glavobolje. -15% u cijeni artikla
Cijena: 40,55 €
305,52 kn
 
Klub vjernosti bodovi: 30
 
komada
nedostupno
 

Aromabella ružmarin ulje za masažu kao bazu sadrži suncokretovo ulje. Suncokretovo ulje je najbolje za aroma-masaže jer ima mogućnost brzog upijanja i odličnu razmazivost na koži što olakšava lakše kretnje ruku tijekom izvođenja masaže. Eterična ulja kao aktivni sastojci lakše prodiru do svih tkiva i organa i djeluju tamo gdje je potrebno.

Aromabella ružmarin ulje za masažu tijela kao aktivni sastojak sadrži eterično ulje ružmarina. Njegove mirisne molekule smanjuju razinu kortizola – hormona stresa. Vrlo pozitivno djeluje protiv stresa i pomaže u opuštanju uma i tijela. Jedan od najboljih načina upotrebe u svrhu jačanja imuniteta jest limfna masaža. Ona također značajno podiže detoksikacijsku funkciju samog organizma. Budući da ružmarin potiče cirkulaciju i detoksikaciju, Aromabella ulje ružmarin idealan je borac protiv celulita, a također će pomoći ukoliko su Vaše ruke ili noge uvijek hladne ili imate grčeve u mišićima. Ružmarin smanjuje bolove masiranjem bolnih područja – glavobolja, reumatizam, artritis ili bolovi u mišićima.

Aromabella ružmarin ulje za masažu prvenstveno je namijenjeno profesionalnoj upotrebi u kozmetičkim salonima i salonima za masažu, ali i kućnoj upotrebi u svrhu njege tijela.

Eterično ulje ružmarina

Ružmarin (lat. ros marinus – morska rosa)  se najčešće upotrebljava u kulinarstvu. Vrlo je dragocjen začin, pogotovo u mediteranskoj kuhinji. Od njegovih svježih ili suhih listića može se napraviti čaj za ublažavanje probavnih tegoba i bolova ili menstrualnih grčeva. Njegovo čisto eterično ulje, osim djelovanja kroz masaže i limfne drenaže, može se koristiti i u aroma lampicama za opuštanje i aromatiziranje prostora; u kupkama; za inhalaciju kod infekcija dišnog sustava; protiv prhuti; za ispiranje usne šupljine.