AROMABELLA AKCIJA U SRPNJU 2019.

1.) Za kupnju 7 Aromabella aromatičnih ulja po izboru 500 ml (osim baznog), darujemo Vam  GRATIS Aromabella AFTER SUN ulje 500 ml i BESPLATNU DOSTAVU! Aromabella AFTER SUN ulje za masažu sadrži CO2 EKSTRAKT KAMILICE koji će umiriti kožu i pružiti joj hidrataciju koja se u ljetnim mjesecima često izgubi zbog pretjeranog izlaganja sunčevim zrakama.

 

 

2.) Za kupnju 48 komada (1 kutija) jedne od 3 vrste patrona voska 100 ml: KAVIJAR, TITANIUM PINK ili PATRONE SA HIJALURONSKOM KISELINOM darujemo Vam 15% POPUSTA i BESPLATNU DOSTAVU!

 

3.)Za kupnju 3 anticelulitna gela sa algama i bršljanom 500 ml (99,00 kn/500 ml) darujemo Vam GRATIS JOŠ 1 ANTICELULITNI GEL SA ALGAMA I BRŠLJANOM 500 ml I BESPLATNU DOSTAVU! Anticelulitni gel sa algama i bršljanom idealan je za osobe koje imaju problema sa venama jer ne stvara efekt zagrijavanja. Istovremeno, bršljan je vrlo učinkovit u borbi sa celulitom, dok će alge koje djeluju na ubrzavanje metabolizma masti i nadoknađuju minerale u koži, pružiti odličnu hidrataciju, pa je samim time namijenjen svim tipovima kože, a posebno suhoj ili dehidriranoj koži! Može se umasiravati mehanički, koristiti u raznim anticelulitnim tretanima (termodeka, omatanje folijom i sl.)

 
Vezani proizvodi: