Registracija       Prijava
 
 
KOŠARICA JE PRAZNA

Maderoterapijom protiv celulita

Objavljeno: 17.05.2023.
 

San milijuna žena je brzo smanjiti celulit. Celulit je problem koji je često neovisan o težini i dobi: iako su bavljenje sportom i pridržavanje zdrave prehrane izvrsna mjera sprječavanja pojave celulita, ponekad se čak i žene sa savršenom težinom moraju suočiti sa nesavršenošću koje donosi celulit.

Što učiniti onda kada ciljane anticelulitne namirnice i stalna tjelesna aktivnost nisu dovoljni?

Anticelulitna eterična ulja

Među najučinkovitijim sredstvima za odličan rezultat protiv efekta narančine kore su anticelulitna eterična ulja koja djeluju dubinski u tkivu protiv zadržavanja vode i pružaju blagotvoran učinak drenaže, neophodan za cirkulaciju i izbacivanje viška tekućine.

Kako biste bili sigurni da kupujete kvalitetno eterično ulje zapamtite jednostavna pravila:

• anticelulitna eterična ulja ne mogu biti jeftina, jer je njihova cijena prilično visoka

• kapnete li malo ulja na ubrus, nastat će blijedo žućkasta mrlja koja će nakon dva sata biti jedva primjetna, jer su eterična ulja vrlo hlapljiva.

 

Aromabella ulja: anticelulitno ulje sa 7 eteričnih ulja

Korištenje Aromabella anticelulitnog ulja sastavljenog od 7 eteričnih ulja apsolutno je pobjednički izbor u svakodnevnoj borbi protiv celulita. Lavanda, ružmarin, bor, eukaliptus, kadulja, borovica i timijan sadržani u Aromabella anticelulitnom ulju rade za vas donoseći konkretne i vidljive rezultate te poboljšavajući cjelokupno stanje organizma.

Aromabella ulja: bršljanovo ulje

Dobiveno iz listova bršljana, ovo ulje pravo je čudo koje otapa masnoće, odvodi ih iz masnih stanica i tako izbacuje iz organizma te poboljšava rad limfnog sustava. Svakako je preparat izbora kod osoba koje imaju osjetljive kapilare i proširene vene a žele se riješiti celulita.

Mnoge žene koje redovito njeguju sebe i svoje tijelo, naravno, znaju da je ulje uistinu učinkovito sredstvo koje kožu čini gipkom i zategnutom. Ulja i aktivni sastojci u njihovom sastavu pomažu vratiti tonus i prijašnji izgled.

Prednost ulja nije samo u tome što čine kožu podatnom i toniranom, već je i hrane, ovlažuju i obogaćuju svim potrebnim vitaminima.

 

Načini korištenja anticelulitnog i bršljanovog ulja za rješavanje celulita mogu se podijeliti u dva načina:

•   masaža: klasična ručna i upotrebom drvenih valjaka

•   body wrapping: omatanje prijanjajućom folijom

Svaka metoda je visoko učinkovita, pogledajmo ih pobliže.

 

Anticelulitna ručna masaža ili masaža drvenim valjcima ? Doznajmo koja je učinkovitija.

Provođenje svakodnevne anticelulitne masaže područja zahvaćenih celulitom dokazano je učinkovita metoda u smanjenju izgleda celulita.

Pod utjecajem masažnih pokreta aktivira se protok krvi i limfe u potkožnom sloju, jača čvrstoća mišića i poboljšava opskrba tkiva i stanica kisikom. Nakon samo jedne masaže koža je nahranjenija i baršunasta, a zahvaljujući eteričnim uljima aktivirani procesi razgradnje masti u potkožnom sloju trajat će još dugo nakon masaže. Masaža također tonizira mišiće, čineći vašu kožu glatkijom, čvršćom i podatnijom.

Klasična ručna anticelulitna masaža je dugotrajna, ali vrlo učinkovita metoda rješavanja celulita, jer potiče cirkulaciju krvi i limfe, potiče razgradnju masnih stanica i poboljšava prehranu ostalih stanica.

 

Drenažnom masažom drvenim valjcima ili maderoterapijom, potiče se cirkulacija krvi i ova tehnika masaže vrlo je dobra potpora za drenažu, učvršćivanje, toniranje i opuštanje tkiva i mišića. Upravo to je ono što vam treba da se oprostite od mrskog celulita. Dakako je jedna od najučinkovitijih metoda rješavanja celulita ali ne samo to već i podizanje cjelokupnog tonusa tijela.

 

Valjci iz naše ponude za maderoterapiju izrađeni su od parenog bukovog drveta što im daje čvrstoću i otpornost. Pri tome pazimo na praktičnost pa su produženi valjci sa drškom posebno dizajnirani kako bi lakše obuhvatili teško dostupna područja tijela.

U ponudi imamo više od 20 različitih izvedbi maderoterapijskih valjaka a razlikuju se prema načinu izvedbe i području tijela za koji su namijenjeni.

Tako su za područje bedra namijenjeni valjci 10, 11, 12 ili 19.

Za unutarnju stranu bedara praktični su valjci 13, 14 ili 15 zbog drške koja omogućava da se dosegnu ti dijelovi.

Postizanje vakuuma je više nego poželjno u anticelulitnim masažama jer tim postupkom izvlačimo limfu koja je zarobljena u dubljim slojevima tkiva. Tako oslobođena limfa odvodi se iz tkiva u limfne čvorove što za krajnji rezultat ima smanjenje celulita.

Želite li postići učinak vakuuma odaberite valjak 1 ili neku od brazilskih čašica. 

 

I na kraju, bilo da se odlučite na klasičnu ručnu anticelulitnu masažu ili maderoterapiju, masaža je i dalje učinkovito, prirodno i neinvazivno sredstvo te neizostavan dio vašeg programa mršavljenja i smanjenja celulita.

Masažom ubrzavamo metabolizam te, u kombinaciji s ostalim tjelesnim aktivnostima, pomažemo sagorijevanje masnoća i uklanjanje toksina iz tkiva.

 

Body wrapping ili omatanje samoprijanjajućom folijom

Zašto je postupak omatanja toliko učinkovit? Činjenica je da se kod omotavanja problematičnih područja folijom stvara učinak saune: koža se znoji, a zatim se rješava nakupljenih štetnih tvari i viška tekućine. Masne stanice se razgrađuju, a ostale stanice dobivaju više hranjivih tvari. Koža već nakon prvog tretmana izgleda ujednačenije i zategnutije.

 

Rezultati

Pravilnom kombinacijom masaže s fizičkim vježbama možete postići gubitak od 2-3 centimetra na "problematičnim" mjestima (najčešće su to bokovi i stražnjica, ponekad trbuh i podlaktice). Za uklanjanje celulita i prevenciju, potrebno je provesti 3-4 kure masaže (ručna ili valjcima) ili omatanja tijela prijanjajućom folijom godišnje. Međutim, učinak se može osjetiti već nakon prve desetodnevne kure - postupci masaže u kombinaciji s fizičkim vježbama pomažu smanjenju celulita za otprilike polovicu.

 

Jedva čekate isprobati dobrobiti eteričnih ulja i valjaka? Ovdje su tri paketa koja smo pripremili za vas i sadrže sve što vam je potrebno. Počnite sada!

 

Body sculpt set sadrži najbolje proizvode koji djeluju učinkovito protiv celulita:  Aromabella anticelulitno ulje, prijanjajuću foliju za body wrapping u roli, Anticelulitni gel s ekstraktom morskih algi i bršljana te valjak za maderoterapiju. Pogodnost ovog seta su folija za body wrapping i valjak koje – odabirete sami!

Ušteda je 15% u odnosu na redovne cijene proizvoda. Iskoristite ovu priliku i učinite nešto za sebe!

Start set: u ovom paketu nalaze se proizvodi koji rade zajedno kako bi vam pomogli u borbi protiv celulita i potaknuli cirkulaciju krvi: veliko pakiranje od 3L Aromabella ulja za masažu s eteričnim uljima naranče i cimeta te valjak za maderoterapiju koji, iz naše ponude od više od 20 različitih valjaka, odabirete sami!

Nabavite svoj Start paket danas i riješite se celulita jednom zauvijek! Odaberi svoj valjak a kanister ulja 3L dobit ćeš u pola cijene!

Premium paket za ekskluzivni anticelulitni tretman ovaj paket sadrži Aromabella ulje bršljana i valjak za maderoterapiju - koji odabireš prema tvojim potrebama! Aromabella ulje bršljana svojim aktivnim sastojcima djeluje u dobljim slojevima tkiva i njime ćete riješiti dubinski celulit. Posebno je namijenjeno osobama sa osjetljivim kapilarama. Maderoterapijski valjak za masažu pomaže u razbijanju tvrdokornog celulita i potiče limfnu drenažu.

Odabirom ovog paketa uštedjet ćete 30% u odnosu na redovne cijene proizvoda!

 
Vezani proizvodi: