Registracija       Prijava
 
 
KOŠARICA JE PRAZNA
Premium set - ANTICELULITNI TRETMANPromo setoviMADEROTERAPIJAPromo setoviANTI-CELLULITEPROMO SETSMADEROTHERAPYSpecial offers cijena, prodaja, Hrvatska
Aromabella ulje bršljana +valjak po izboru - u ovom setu s 30% popusta uključeno u cijenu
Cijena: 61,21 €
kn
 
Klub vjernosti bodovi: 46
 
komada
nedostupno
 

 Premium set je ekskluzivni Anticelulitni tretman sastavljen od najboljih proizvoda protiv celulita sada dolazi s još jednim dodatkom - valjkom po vašem izboru!

Premium set sadrži Aromabella ulja bršljana i valjak za maderoterapiju. Aromabella ulje bršljana svojim aktivnim sastojcima djeluje na dubinski celulit i posebno je namijenjeno osobama sa osjetljivim kapilarama. Maderoterapijski valjak za masažu pomaže u razbijanju tvrdokornog celulita i potiče limfnu drenažu. Ovi proizvodi rade zajedno kako bi vam pomogli u borbi protiv celulita.

Premium set vaš je najbolji saveznik u borbi protiv celulita. Redovito korištenje ovih proizvoda pomoći će vam u postizanju glatke i zdrave kože.

Nabavite Premium set danas i riješite se celulita jednom zauvijek! Kupite ga na našoj web stranici i uštedjet ćete 30% u odnosu na redovne cijene proizvoda!

Trebate pomoć pri odabiru odgovarajućeg valjka ?

Za područje bedra preporučamo valjak 10, valjak 11, valjak 12 ili valjak 19.

Za unutarnju stranu bedara praktični su valjci 13, 14 ili 15 zbog drške koja omogućava da se dosegnu teško dostupni dijelovi tijela.

Želite li postići učinak vakuuma odaberite valjak 1 ili neku od brazilskih čašica

Bršljan (ulje ili ekstrakt) omogućuje da koža na najbolji i najučinkovitiji način upije druge aktivne sastojke, ali i da ukloni otpadne tvari i naslage masnog tkiva. Svojim aktivnim sastojcima (triterpenoidni saponini) pomaže oslobađanje masnih naslaga iz masnih stanica. Masnoće odlaze u krvotok, a potom se eliminiraju iz tijela ili iskoriste kao energija. Na svojstven način, bršljan radi prirodan proces lipolize (razgradnje masti), a to je upravo ono što vam treba u borbi protiv celulita.

Osim što topi celulit i zateže kožu, bršljan ima i određena antibakterijska i antigljivična svojstva i zato je odličan u tretmanu za kožu.

Učinkovit anticelulitni tretman ima nekoliko faza.

Dobro je započeti ga suhim pilingom četkama od prirodnih dlaka jer, osim što će napraviti lijep piling tijela, potaknut će izbacivanje limfe sa nagomilanim štetnim tvarima koje oblikuju nakupine celulita.

Drugi korak je nanošenje Aromabella gela sa bršljanom i algama. Za postizanje maksimalnog učinka umotaj tretirane dijelove tijela u body wrap foliju i, opcionalno,  termo-deku čime će se tvoje tijelo početi znojiti i tako izbacivati štetne tvari. Tijekom ovog postupka djelatne tvari (alge i bršljan) potaknut će prirodne procese razgradnje masti i cirkulaciju limfe, značajno smanjujući masne nakupine. Ovaj postupak traje 20tak minuta. 

Treći korak je anticelulitna masaža u trajanju od 20tak minuta kako bi se potaknula cirkulacija u tkivu i poboljšalo upijanje aktivnih tvari. Za tu namjenu možeš odabrati Aromabella ulje bršljana za kožu sa osjetljivim kapilarama i proširenim venama. Masažom će se postići dublje prodiranje djelatnih tvari u tkivo.

Cijeli postupak se može upotpuniti primjenom valjaka za maderoterapiju pomoću kojih radimo limfnu drenažu tikiva.