Registracija       Prijava
 
 
KOŠARICA JE PRAZNA
Newsletter

Bok! Drago nam je vidjeti te ovdje ❤️
Sigurno si super kul osoba sa odličnim ukusom čim si pronašao/-la našu stranicu
Zato te želimo nagraditi sa 10% popusta prilikom sljedeće kupovine s prijavom na naš newsletter...
Obećajemo bez spama!

Što nudimo:
Mjesečne akcije
Secret promo
i još puno popusta

 
Aromabella ulje bršljana  500 mL - KOZMETIKANjega kože s celulitomKOZMETIČKI SALONIAromabella ulja za masažu i njegu tijela 500 mLValjci (oklagije) za maderoterapijuCOSMETICSAnti-celluliteBEAUTY SALON AND SPAAromabella massage oils 500 mlMaderotherapy rollers cijena, prodaja, Hrvatska
Macerat bršljana u kukuruznom ulju - za maderoterapiju ili samostalno umasiravanje. Vrlo u
Proizvod trenutno nije dostupan
 
 

Zea mays germ oil 

Hedera helix leaf extract

Tocopheryl Acetate

Bršljan (ulje ili neki drugi preparat) omogućuje da koža na najbolji i najučinkovitiji način upije druge aktivne sastojke, ali i da ukloni otpadne tvari i naslage masnog tkiva. Svojim aktivnim sastojcima (triterpenoidni saponini) pomaže da se masne naslage oslobode iz masnih stanica. Masnoće odlaze u krvotok, a potom budu eliminirane iz tijela ili budu iskorištene kao energija. Na neki svojstven način, bršljan radi prirodan proces lipolize, a to je upravo ono što Vam treba u borbi protiv celulita.

Osim što topi celulit i zateže kožu, bršljan ima i određena antibakterijska i antigljivična svojstva i zato je odličan tretman za kožu.

Bršljanovo ulje ne potiče cirkulaciju već djelatnim aktivnim tvarima djeluje u dubljim slojevima kože na nakupine celulita bez poticanja cirkulacije. Stoga je pogodno u anticelulitnim tretmanima u slučajevima kada nije poželjno poticati cirkulaciju i zagrijavanje tkiva. To je kod osoba koje imaju površinski vidljive popucane kapilare i proširene vene te kod trudnica.  

Može se koristiti u body wrap anticelulitnim tretmanima te u maderoterapiji kod osoba kod kojih nije poželjno poticati cirkulaciju.