Registracija       Prijava
 
 
KOŠARICA JE PRAZNA
Aromabella ulje bršljana  500 mL - ANTICELULITNI TRETMANPreparati za njegu kože s celulitomAROMABELLA ULJA Aromabella ulja za masažu i njegu tijela 500 mLANTI-CELLULITEGels and oilsAROMABELLA MASSAGE OILSAromabella massage oils 500 ml cijena, prodaja, Hrvatska
Macerat lista bršljana u kukuruznom ulju - za maderoterapiju ili samostalno umasiravanje
Cijena: 22,45 €
169,15 kn
 
Klub vjernosti bodovi: 16
 
komada
nedostupno
 

Bršljan (ulje ili neki drugi preparat) omogućuje koži da na najbolji i najučinkovitiji način upije druge aktivne sastojke, ali i ukloni otpadne tvari i naslage masnog tkiva. Aktivnim sastojcima (triterpenoidni saponini) pomaže oslobađanje masnih naslaga iz masnih stanica. Masnoće zatim odlaze u krvotok, a potom se eliminiraju iz tijela ili iskoriste kao energija. Na svojstven način, bršljan radi prirodan proces lipolize (razgradnju masti), a to je upravo ono što ti treba u borbi protiv celulita.

Osim što topi celulit i zateže kožu, bršljan ima i određena antibakterijska i antigljivična svojstva i zato je odličan u tretmanima za kožu.

Bršljanovo ulje ne potiče cirkulaciju i djeluje na nakupine celulita u dubljim slojevima kože do kojih je teško doprijeti. Stoga je pogodan u anticelulitnim tretmanima u slučajevima kada nije poželjno poticati cirkulaciju i zagrijavanje tkiva. To je slučaj kod osoba koje imaju površinski vidljive popucane kapilare i proširene vene te kod trudnica.  

Može se koristiti u body wrap anticelulitnim tretmanima i maderoterapiji.