Registracija       Prijava
 
 
KOŠARICA JE PRAZNA
Newsletter

Bok! Drago nam je vidjeti te ovdje ❤️
Prijavi se na naš newsletter i budi u tijeku s novostima...
Obećajemo bez spama!

Što nudimo:
Mjesečne akcije
Secret promo
i još puno popusta

 
Aromabella ulje bršljana  500 mL - AROMABELLA ULJA Aromabella ulja za masažu i njegu tijela 500 mLPREPARATI ZA KOZMETIČKE TRETMANENjega kože s celulitomAROMABELLA MASSAGE OILS500 mlPRODUCTS FOR BEAUTY TREATMENTSAnti-cellulite cijena, prodaja, Hrvatska
Macerat bršljana u kukuruznom ulju - za maderoterapiju ili samostalno umasiravanje. Vrlo u
Cijena: 169,15 kn
22,45 EUR
 
komada
nedostupno
 

Bršljan (ulje ili neki drugi preparat) omogućuje koži na najbolji i najučinkovitiji način upiti druge aktivne sastojke, ali i ukloniti otpadne tvari i naslage masnog tkiva. Svojim aktivnim sastojcima (triterpenoidni saponini) pomaže da se masne naslage oslobode iz masnih stanica. Masnoće odlaze u krvotok, a potom budu eliminirane iz tijela ili iskorištene kao energija. Na svojstven način, bršljan radi prirodan proces lipolize (razgradnja masti), a to je upravo ono što ti treba u borbi protiv celulita.

Osim što topi celulit i zateže kožu, bršljan ima i određena antibakterijska i antigljivična svojstva i zato je odličan tretman za kožu.

Bršljanovo ulje ne potiče cirkulaciju te djeluje na nakupine celulita u dubljim slojevima kože do kojih je teško doprijeti. Stoga je pogodan u anticelulitnim tretmanima u slučajevima kada nije poželjno poticati cirkulaciju i zagrijavanje tkiva. To je pretežito kod osoba koje imaju površinski vidljive popucane kapilare i proširene vene te kod trudnica.  

Može se koristiti u body wrap anticelulitnim tretmanima i maderoterapiji.