Registracija       Prijava
 
 
KOŠARICA JE PRAZNA
Body sculpt set - ANTICELULITNI TRETMANPromo setoviMADEROTERAPIJAPromo setoviANTI-CELLULITEPROMO SETSMADEROTHERAPYSpecial offers cijena, prodaja, Hrvatska
anticelulitno ulje + gel + folija + valjak: u ovom setu s 15% popusta (uračunato u cijenu)
Cijena: 86,95 €
kn
 
Klub vjernosti bodovi: 65
 
komada
nedostupno
 

Body sculpt set sadrži najbolje proizvode koji djeluju učinkovito protiv celulita i daju vidljive rezultate. U setu dobivate Aromabella anticelulitno ulje, prijanjajuću foliju za body wrapping u roli, Anticelulitni gel s ekstraktom morskih algi i bršljana te valjak za maderoterapiju. 

Uživajte u čarobnom efektu zagrijavanja uz kombinaciju 7 eteričnih ulja Aromabella anticelulitnog ulja i učinkovitih aktivnih tvari koje će vam pomoći u borbi protiv celulita. Ovaj paket nudi sve što je potrebno za njegu tijela i smanjenje celulita.

Sve naše proizvode izrađujemo od pažljivo odabranih sastojaka koji brzo i učinkovito prodiru u kožu, stimuliraju cirkulaciju i poboljšavaju tonus kože.

Pogodnost ovog seta su folija za body wrapping i valjak koje – odabirete sami!

I to nije sve! Kupnjom Body sculpt seta uštedjet ćete 15% u odnosu na redovne cijene proizvoda. Iskoristite ovu priliku i učinite nešto za sebe! Biti ćete iznenađeni fantastičnim rezultatima!

Naručite odmah i pobrinite se za svoju kožu.

Trebate pomoć pri odabiru odgovarajućeg valjka ?

Za područje bedra preporučamo valjak 10valjak 11valjak 12 ili valjak 19.

Za unutarnju stranu bedara praktični su valjci 13, 14 ili 15 zbog drške koja omogućava da se dosegnu teško dostupni dijelovi tijela.

Želite li postići učinak vakuuma odaberite valjak 1 ili neku od brazilskih čašica

Bršljan (ulje ili ekstrakt) omogućuje da koža na najbolji i najučinkovitiji način upije druge aktivne sastojke, ali i da ukloni otpadne tvari i naslage masnog tkiva. Svojim aktivnim sastojcima (triterpenoidni saponini) pomaže oslobađanje masnih naslaga iz masnih stanica. Masnoće odlaze u krvotok, a potom se eliminiraju iz tijela ili iskoriste kao energija. Na svojstven način, bršljan radi prirodan proces lipolize (razgradnje masti), a to je upravo ono što vam treba u borbi protiv celulita.

Osim što topi celulit i zateže kožu, bršljan ima i određena antibakterijska i antigljivična svojstva i zato je odličan u tretmanu za kožu.

Alge (fucus vesiculosus) su pomlađivači iz mora. Bogate su nutrijentima, mineralima i elementima u tragovima što im daje sposobnost stimulacije izmjene tvari u stanicama. Taj proces poboljšava protok krvi i limfe čime je bolja opskrba tkiva kisikom. U potkožnom tkivu, gdje nastaje celulit, uspostavljaju se normale fiziološke funkcije i ubrzava razgradnja masti. Izmjena tvari u stanicama kože i tkivu je značajno poboljšana nakon primjene naših proizvoda na bazi algi. 

Anticelulit gel (s ekstraktom morskih algi i bršljana) djeluje na nakupine celulita u dubljim slojevima kože. Pogodan je za primjenu na koži s osjetljivim kapilarama i proširenim venama jer ne potiče cirkulaciju i zagrijavanje tkiva. 

Aromabella anticelulitno ulje sadrži čak 7 eteričnih ulja - LAVANDU, RUŽMARIN, BOR, EUKALIPTUS, KADULJU (ŽALFIJU), BOROVICU i TIMIJAN. Efektom zagrijavanja pospješuje prokrvljenost kože dok eterično ulje borovice prodire i u dublje slojeve tkiva gdje djeluje na dubinski celulit. Ovako bogat sastav donosi konkretne i vidljive rezultate te poboljšava cjelokupno stanje organizma. 

Učinkovit anticelulitni tretman ima nekoliko faza.

Dobro je započeti ga suhim pilingom četkama od prirodnih dlaka jer, osim što će napraviti lijep piling tijela, potaknut će izbacivanje limfe sa nagomilanim štetnim tvarima koje oblikuju nakupine celulita.

Drugi korak je nanošenje Aromabella gela sa bršljanom i algama. Za postizanje maksimalnog učinka umotaj tretirane dijelove tijela u body wrap foliju i, opcionalno,  termo-deku čime će se tvoje tijelo početi znojiti i tako izbacivati štetne tvari. Tijekom ovog postupka djelatne tvari (alge i bršljan) potaknut će prirodne procese razgradnje masti i cirkulaciju limfe, značajno smanjujući masne nakupine. Ovaj postupak traje 20tak minuta. 

Treći korak je anticelulitna masaža u trajanju od 20tak minuta kako bi se potaknula cirkulacija u tkivu i poboljšalo upijanje aktivnih tvari. Za tu namjenu možeš odabrati Aromabella ulje za njegu kože s celulitom koji bogatim sastavom 7 eteričnih ulja aktivira metabolizam masnih stanica u tkivu što značajno smanjuje masne nakupine i neravnine tkiva. Masažom će se postići dublje prodiranje djelatnih tvari u tkivo i zagrijavanje tkiva.

Cijeli postupak se može upotpuniti primjenom valjaka za maderoterapiju.