Nutritivna fuzija za masnu i problematičnu kožu 50 mL - KOZMETIČKI SALONIDora kozmetika za wellness centre i kozmetičke saloneBEAUTY SALON AND SPADora cosmetics for wellness and spa cijena, prodaja, Hrvatska
Cijena: 89,00 kn
 
komada
nedostupno
 

Nutritivna fuzija je ulje za masažu i njegu lica te se može primijenjivati kao sastavni dio njege lica.

  • Eterično ulje eukaliptusa
  • Eterično ulje limunske trave
  • Eterično ulje mente
  • Bademovo ulje
  • Ulje makadamije

Ulje makadamije se još naziva i 'nevidljivo ulje', zbog svojeg brzoupijajućeg svojstva. To ulje je vrlo cijenjeno i često se koristi u sastavu raznih kozmetičkih preparata.

Eterično ulje eukaliptusa jedno je od najefikasnijih ulja u njezi masne kože i kože sklone aknama.Djeluje protuupalno i smiruje kožu te je poželjno u sastavu kozmetičkih preparata za osjetljivu kožu sklonu upalama i crvenilu.

Eterično ulje limunske trave je snažan antiseptik i baktericid - poželjno je koristiti ga u njezi kože s proširenim porama. Ugodnog je mirisa i smiruje kožu.

Eterično ulje mente djeluje odlično protiv akni i ekcema, te čak mirisom smiruje i olakšava glavobolje!

Nutritivnu fuziju nanesite na lice u malim količinama i lagano utrljajte u kožu kružnim pokretima. Važno je nutritivnu fuziju dobro umasirati u kožu, kako bi se aktivirala apsorbcija aktivnih tvari.

Utrljavanjem fuzije u kožu, stvaramo toplinu i otvaramo pore - što olakšava eteričnim uljima da uđu u dublje slojeve kože i ispune svoju funkciju!

Nutritivnu fuziju možete koristiti kao dio Vaše večernje rutine u njezi lica, dva do tri puta tjedno.