Registracija       Prijava
 
 
KOŠARICA JE PRAZNA
Aromabella gel s algama i bršljanom 500 mL - ANTICELULITNI TRETMANPreparati za njegu kože s celulitomANTI-CELLULITEGels and oils cijena, prodaja, Hrvatska
za kožu s celulitom
Cijena: 18,45 €
139,01 kn
 
Klub vjernosti bodovi: 13
 
komada
nedostupno
 

Gel za njegu kože s celulitom. Sadrži ekstrakte morskih algi i bršljana.

Bršljan (ulje ili ekstrakt) omogućuje da koža na najbolji i najučinkovitiji način upije druge aktivne sastojke, ali i da ukloni otpadne tvari i naslage masnog tkiva. Svojim aktivnim sastojcima (triterpenoidni saponini) pomaže oslobađanje masnih naslaga iz masnih stanica. Masnoće odlaze u krvotok, a potom se eliminiraju iz tijela ili iskoriste kao energija. Na svojstven način, bršljan radi prirodan proces lipolize (razgradnje masti), a to je upravo ono što vam treba u borbi protiv celulita.

Osim što topi celulit i zateže kožu, bršljan ima i određena antibakterijska i antigljivična svojstva i zato je odličan u tretmanu za kožu.

Alge (fucus vesiculosus) su pomlađivači iz mora. Bogate su nutrijentima, mineralima i elementima u tragovima što im daje sposobnost stimulacije izmjene tvari u stanicama. Taj proces poboljšava protok krvi i limfe čime je bolja opskrba tkiva kisikom. U potkožnom tkivu, gdje nastaje celulit, uspostavljaju se normale fiziološke funkcije i ubrzava razgradnja masti. Izmjena tvari u stanicama kože i tkivu je značajno poboljšana nakon primjene naših proizvoda na bazi algi. 

Anticelulit gel (s ekstraktom morskih algi i bršljana) djeluje na nakupine celulita u dubljim slojevima kože. Pogodan je za primjenu na koži s osjetljivim kapilarama i proširenim venama jer ne potiče cirkulaciju i zagrijavanje tkiva. 

Može se koristiti u HLADNIM body wrap anticelulitnim tretmanima te u maderoterapiji kod osoba s osjetljivim kapilarama ili kao završna faza tretmana.

Preoblikuj tijelo i izgubi centimetre - brzo i jednostavno uz primjenu Aromabella gela od algi i bršljana!

Učinkovit anticelulitni tretman ima nekoliko faza.

Dobro je započeti ga suhim pilingom četkama od prirodnih dlaka jer, osim što će napraviti lijep piling tijela, potaknut će izbacivanje limfe sa nagomilanim štetnim tvarima koje oblikuju nakupine celulita.

Drugi korak je nanošenje Aromabella gela sa bršljanom i algama. Za postizanje maksimalnog učinka umotaj tretirane dijelove tijela u body wrap foliju i, opcionalno,  termo-deku čime će se tvoje tijelo početi znojiti i tako izbacivati štetne tvari. Tijekom ovog postupka djelatne tvari (alge i bršljan) potaknut će prirodne procese razgradnje masti i cirkulaciju limfe, značajno smanjujući masne nakupine. Ovaj postupak traje 20tak minuta. 

Treći korak je anticelulitna masaža u trajanju od 20tak minuta kako bi se potaknula cirkulacija u tkivu i poboljšalo upijanje aktivnih tvari. Za tu namjenu možeš odabrati Aromabella ulje za njegu kože s celulitom ili Aromabella bršljanovo ulje ako imaš kožu s osjetljivim kapilarama i proširenim venama. Masažom će se postići dublje prodiranje djelatnih tvari u tkivo i zagrijavanje tkiva.

Cijeli postupak se može upotpuniti i primjenom valjaka za maderoterapiju.