Ulje za masažu ružmarin 500 mL - AROMABELLA ULJA , Aromabella ulja za masažu i njegu tijela 500 mL,  cijena, prodaja, Hrvatska
Tražiš li savršeno ulje za sportske masaže i anticelulitne tretmane?
Cijena: 8,95 €
67,43 kn
 
Klub vjernosti bodovi: 6
 
komada
nedostupno
 

Tražiš li savršeno ulje za sportske masaže ? Koje je k tome pogodno i za anticelulitne tretmane? 

Onda je tvoj izbor Aromabella ružmarin ulje! 

Glavni sastojak je eterično ulje ružmarina koje potiče cirkulaciju i detoksikaciju. Njegove mirisne molekule smanjuju razinu kortizola – hormona stresa što pomaže opuštanju uma i tijela. Ružmarin je i idealan borac protiv celulita, a također će pomoći ako su vaše ruke ili noge često hladne ili imate grčeve u mišićima.

Kada se umasira u kožu, ružmarin će smanjiti bolove i to glavobolju, reumatizam, artritis i bolove u mišićima. Također, podići će tonus mišića pa je poželjno koristiti ga prije sportskih natjecanja. Ukoliko želite opustiti mišiće nakon teže fizičke aktivnosti i sporta, valja odabrati Aromabella ulje za masažu s limunskom travom.

Baza Aromabella ružmarin ulja je suncokretovo ulje koje je najbolje za aroma-masaže zbog brzog upijanja. 

Eterično ulje ružmarina

Ružmarin (lat. ros marinus – morska rosa)  se najčešće upotrebljava u kulinarstvu. Vrlo je dragocjen začin, pogotovo u mediteranskoj kuhinji. Od njegovih svježih ili suhih listića može se napraviti čaj za ublažavanje probavnih tegoba i bolova ili menstrualnih grčeva. Njegovo čisto eterično ulje, osim djelovanja kroz masaže i limfne drenaže, može se koristiti i u aroma lampicama za opuštanje i aromatiziranje prostora; u kupkama; za inhalaciju kod infekcija dišnog sustava; protiv prhuti; za ispiranje usne šupljine.