Ulje za masažu - ružmarin 500 mL - KOZMETIČKI SALONIAromabella ulja za masažu i njegu tijela 500 mLBEAUTY SALON AND SPAAromabella massage oils 500 ml cijena, prodaja, Hrvatska
Prirodan borac protiv celulita, bolova u mišićima, artritisa, reumatizma i glavobolje.
Cijena: 54,99 kn
 
komada
nedostupno
 

Aromabella ružmarin ulje za masažu kao bazu sadrži suncokretovo ulje. Suncokretovo ulje najbolje je za aroma-masaže jer sadrži svojstvo brzog upijanja i olakšava prijenos eteričnih ulja u krvotok. Eterična ulja kao aktivni sastojci lakše prodiru do svih tkiva i organa i djeluju tamo gdje je potrebno.

Aromabella ružmarin ulje za masažu tijela kao aktivni sastojak sadrži eterično ulje ružmarina. Njegove mirisne molekule smanjuju razinu kortizola – hormona stresa. Vrlo pozitivno djeluje protiv stresa i pomaže u opuštanju uma i tijela. Jedan od najboljih načina upotrebe u svrhu jačanja imuniteta jest limfna masaža. Ona također značajno podiže detoksikacijsku funkciju samog organizma. Budući da ružmarin potiče cirkulaciju i detoksikaciju, Aromabella ulje ružmarin idealan je borac protiv celulita, a također će pomoći ukoliko su Vaše ruke ili noge uvijek hladne ili imate grčeve u mišićima. Ružmarin smanjuje bolove masiranjem bolnih područja – glavobolja, reumatizam, artritis ili bolovi u mišićima.

Aromabella ružmarin ulje za masažu prvenstveno je namijenjeno profesionalnoj upotrebi u kozmetičkim salonima i salonima za masažu, ali i kućnoj upotrebi u svrhu njege tijela.

Eterično ulje ružmarina

Ružmarin (lat. ros marinus – morska rosa)  se najčešće upotrebljava u kulinarstvu. Vrlo je dragocjen začin, pogotovo u mediteranskoj kuhinji. Od njegovih svježih ili suhih listića može se napraviti čaj za ublažavanje probavnih tegoba i bolova ili menstrualnih grčeva. Njegovo čisto eterično ulje, osim djelovanja kroz masaže i limfne drenaže, može se koristiti i u aroma lampicama za opuštanje i aromatiziranje prostora; u kupkama; za inhalaciju kod infekcija dišnog sustava; protiv prhuti; za ispiranje usne šupljine.