Ulje za masažu - naranča/limun/grejp 500mL - Asortiman za kozmetičke salone i wellness centreAromabella ulja za masažu i njegu tijela cijena, prodaja, Hrvatska
Osvježavajuća kombinacija koja pobuđuje koncentraciju.
Cijena: 54,99 kn
 
komada
nedostupno
 

Aromabella ulje naranča-limun-grejp za masažu i njegu tijela kao bazu sadrži mješavinu bademovog i suncokretovog ulja u omjeru 50:50. Suncokretovo ulje je najbolje za aroma-masaže jer sadrži svojstvo brzog upijanja. Bademovo ulje izrazito hidratizira suhu kožu i ta dva ulja čine savršen spoj za masažu. Uz dodatak arome naranče, limuna i grejpa ovo ulje će u trenutku  podići Vaše raspoloženje, ublažiti tjeskobu i smanjiti stres.

Mirisi citrusa također poticajno djeluju na središnji živčani sustav i psihičke funkcije. Jačaju motivaciju, koncentraciju i pažnju. Upravo zbog toga, Aromabella ulje naranča-limun-grejp omiljeno je u zimsko doba kada smo svi pomalo uspavani i patimo od nedostatka koncentracije.

Aromabella ulje naranča-limun-grejp prvenstveno je namijenjeno profesionalnoj upotrebi u kozmetičkim salonima i salonima za masažu, ali i kućnoj upotrebi u svrhu njege tijela.