Ulje za masažu - menta/eukaliptus 500 mL - Asortiman za kozmetičke salone i wellness centreAromabella ulja za masažu i njegu tijela cijena, prodaja, Hrvatska
Aromabella ulje menta & eukaliptus trenutno će osvježiti Vaš um i razbistriti Vaše misli!
Cijena: 54,99 kn
 
komada
nedostupno
 

Aromabella ulje menta & eukaliptus trenutno će osvježiti Vaš um i razbistriti Vaše misli,a aktivni sastojci učiniti će mnoge blagodati za Vaš organizam, kao i za najveći ljudski organ – KOŽU.

Aromabella menta & eukaliptus ulje za masažu kao bazu koristi bademovo i suncokretovo ulje u omjeru 50 : 50. Bademovo ulje izvrsno je za hidrataciju, pogotovo kod suhe, ispucale i nadražene kože. Suncokretovo ulje najbolje je za aroma-masaže jer sadrži svojstvo brzog upijanja i olakšava prijenos eteričnih ulja u krvotok. Eterična ulja kao aktivni sastojci lakše prodiru do svih tkiva i organa i djeluju tamo gdje je potrebno.

Eterično ulje eukaliptusa koje se nalazi u Aromabella ulju menta & eukaliptus djeluje protuupalno, osvježavajuće, antiseptički i antibakterijski. Stimulira um, poboljšava koncentraciju, uklanja umor i iscrpljenost te je vrlo djelotvorno u oslobađanju od stresa. Također, eterično ulje eukaliptusa pomaže očistiti tijelo od toksina i štetnih tvari i jako je dobar borac protiv celulita. Pročišćuje zrak (uništava zarazne klice) i osvježava prostor u kojem boravite.

Aromabella ulje za masažu menta & eukaliptus prvenstveno je namijenjeno profesionalnoj upotrebi u kozmetičkim salonima i salonima za masažu, ali i kućnoj upotrebi u svrhu njege tijela.

Eterično ulje eukaliptusa