Registracija       Prijava
 
 
KOŠARICA JE PRAZNA
Ulje za masažu limunska trava 500 mL - AROMABELLA ULJA Aromabella ulja za masažu i njegu tijela 500 mL cijena, prodaja, Hrvatska
Umiruje um i podiže raspoloženje!
Cijena: 7,70 €
58,02 kn
 
Klub vjernosti bodovi: 5
 
komada
nedostupno
 

Aromabella ulje Limunska trava kao bazu sadrži suncokretovo ulje. Suncokretovo ulje ima svojstvo brzog upijanja, pa je zbog toga najbolji izbor za aroma-masaže – olakšava prijenos  eteričnih ulja u krvotok kako bi ona mogla prodrijeti do svih tkiva i organa i djelovati tamo gdje je potrebno.

Aromabella ulje Limunska trava kao aktivni sastojak sadrži eterično ulje limunske trave. Jedno od najvažnijih ljekovitih svojstava eteričnog ulja limunske trave jest blagotvorni učinak na zdravlje kože. Antiseptičko djelovanje koje posjeduje čini kožu glatkom i sjajnom, te učinkovito čisti sve tipove kože. Čisti pore i učvršćuje kožu. Eterično ulje limunske travepoboljšava cirkulaciju, ublažava bolove u mišićima i leđima te pomaže pri grčevima. Jedno od najvažnijih djelovanja ovog eteričnog ulja je to što smiruje um, ublažava osjećaj tjeskobe i napetosti te podiže raspoloženje.

Aromabella ulje Limunska trava prvenstveno je namijenjeno profesionalnoj upotrebi u kozmetičkim salonima i salonima za masažu, ali i kućnoj upotrebi u svrhu njege tijela.

Eterično ulje limunske trave