Ulje za masažu - kokos/vanilija 500 mL - Asortiman za kozmetičke salone i wellness centreAromabella ulja za masažu i njegu tijela cijena, prodaja, Hrvatska
Kombinacija osvježavajućeg kokosa i senzualne vanilije donosi Vam dašak egzotike!
Cijena: 46,79 kn 51,99 kn
Proizvod je na akciji. Uštedite 10%
 
komada
nedostupno
 

Aromabella ulje Kokos & Vanilija za masažu i njegu tijela kao bazu sadrži mješavinu bademovog i suncokretovog ulja u omjeru 50:50. Suncokretovo ulje je najbolje za aroma-masaže jer sadrži svojstvo brzog upijanja. Bademovo ulje izrazito hidratizira suhu kožu i ta dva ulja čine savršen spoj za masažu.

Aroma kokosa i vanilije donosi Vam dašak egzotike i mirisom Vas odvodi u tropske krajeve. Kombinacija osvježavajućeg kokosa i senzualne vanilije podsjeća na ljeto i morske radosti. Zato je idealno za masaže zimi kad nam je potreban bijeg u toplije krajeve! Aromabella ulje Kokos & Vanilija opustiti će Vaš um i omogućiti Vam da nakratko sanjarite i otplovite upravo tamo gdje sami poželite!

Miris vanilije ima jako djelovanje na našu psihu tako što izrazito opušta i stimulira. Pomaže u smirivanju i pridonosi smanjenju stresa i napetosti. Već pri prvom udisanju mirisa vanilije, ona donosi osjećaj opuštenosti i zadovoljstva!

Izvorni dom vanilije je Madagaskar, otočna država u Indijskom oceanu, odvojena Mozambičkim kanalom od jugoistočne Afrike. Madagaskar je četvrti najveći otok na svijetu i nažalost, jedna od dvadeset najsiromašnijih država svijeta. Njegov nacionalni simbol je drvo baobab. Zahvaljujući njegovoj izoliranosti, na njemu živi 80% svjetske populacije životinja i biljaka koje ne postoje nigdje drugdje u svijetu. Pod zaštitom UNESCO-a na Madagaskaru nalaze se kišne šume Atsinanana na istoku otoka i kraljevski brijeg Ambohimanga koji za stanovnike Madagaskara predstavlja sveto mjesto. Zbog svoje impresivne i jedinstvene flore i faune, raznolikog krajolika, nacionalnih parkova te njihove kulture i običaja, ovaj otok je omiljena turistička destinacija, pogotovo za najznatiželjnije avanturiste.