Registracija       Prijava
 
 
KOŠARICA JE PRAZNA
Sinekolin kapsule, 20 kapsula - ZDRAVSTVENE TEGOBEMokraćni sustavHEALTH PROBLEMSUrinary system cijena, prodaja, Hrvatska
za zdravlje mokraćnog sustava
Cijena: 12,55 €
94,56 kn
 
Klub vjernosti bodovi: 9
 
komada
nedostupno

Pregledajte deklaraciju proizvoda:

Sinekolin kapsule deklaracija   (388.47 KB)
 

Upale mokraćnih puteva su ozbiljan zdravstveni problem koji zahvaća velik broj ljudi. Najčešće su upale mokraćnog mjehura, a simptomi su učestalo, otežano i bolno mokrenje praćeno peckanjem u mokraćnoj cijevi. Mokraća je mutna i tamnije boje. Sinekolin® kaspule sadrže list medvjetke koji doprinosi normalnoj funkciji donjeg urinarnog trakta.

Sinekolin® kaspule sadrže list medvjetke koji doprinosi normalnoj funkciji donjeg urinarnog trakta

Bakterija Escherichia coli, najčešći uzročnik upale mokraćnih puteva, veže se za epitel mokraćnog sustava svojim izdancima (fimbrijama) i stvara zaštitnu ovojnicu, što doprinosi njenoj otpornosti.. 

Način primjene Sinekolin® kapsula: 2 puta dnevno po 1 kapsula. Popiti s malo tekućine, neovisno o jelu.

Ne preporučuje se uzimati s američkom brusnicom, vitaminom C, osobama sa oštećenjem bubrega, trudnicama, dojiljama, osobama s povišenim krvnim tlakom i djeci mlađoj od 12 godina.

Najčešći uzročnici upale mokraćnog trakta su bakterije E. coli i Enterokok. Te se bakterije uobičajeno nalaze u završnom dijelu probavnog sustava ljudi. Prilikom pada imuniteta ili nekog drugog poremećaja one mogu prijeći u mokraćni trakt gdje izazivaju upalne promjene. 

Neka opća preventivna pravila su:

  • piti dosta tekućine
  • često mokriti
  • ne nositi usku odjeću na donjem dijelu tijela
  • tuširati se, a ne namakati u kadi
  • mokriti nakon spolnog odnosa