Registracija       Prijava
 
 
KOŠARICA JE PRAZNA
Dora bademova krema 500 g - PREPARATI ZA KOZMETIČKE TRETMANEDora kozmetikaPRODUCTS FOR BEAUTY TREATMENTSOther products cijena, prodaja, Hrvatska
za njegu suhe i normalne kože
Cijena: 20,60 €
155,21 kn
 
Klub vjernosti bodovi: 15
 
komada
nedostupno
 

Dora bademova krema sadrži BIO-bademovo ulje koje je pogodno njezi suhe i normalne kože dajući koži mekoću, elastičnost, glatkoću i baršunasto-glatki osjećaj nakon nanošenja.

  • BIO bademovo ulje
  • bademova voda
  • kolagen
  • vitamin A
  • vitamin E

Bademovo ulje hrani kožu i štiti ju od štetnog sunčevog zračenja i nastanka bora. Zaglađuje kožu i čini ju sjajnom i mekom te djeluje kao snažan antioksidans.

Kolagen prodire u duboke linije bora, veže na sebe vlagu, koja bi inače ishlapjela iz kože i na taj način izglađuje bore.

Vitamin E neutralizira slobodne radikale i štiti kožu od štetnih utjecaja UV zračenja, dima i zagađenog zraka. Osim što neutralizira slobodne radikale, vitamin E upija štetno sunčevo zračenje i duže štiti kožu izloženu suncu. Nadalje, hidratizira kožu i čuva vlažnost kože, te na taj način koža duže ostaje glatka i sjajna.

Vitamin A također štiti kožu od štetnog UV zračenja te na taj način usporava starenje kože. Ublažava bore, pupnjava nepravilnosti i potiče reprodukciju stanica kože.