Registracija       Prijava
 
 
KOŠARICA JE PRAZNA
Aromabella ulje poslije depilacije 500 mL - AROMABELLA ULJA DEPILACIJAPreparati za prije i poslije depilacijeAROMABELLA MASSAGE OILSDEPILATORY (HAIR REMOVAL) PRODUCTSPre/after epilation products cijena, prodaja, Hrvatska
sa ekstraktom kamilice za umirenje kože poslije depilacije
Cijena: 9,20 €
69,32 kn
 
Klub vjernosti bodovi: 6
 
komada
nedostupno
 

Aromabella ulja poslije depilacije s uljem kamilice (azulenom) namjenjena je za normalnu, osjetljivu i kožu sklonu iritacijama i crvenilu. Ulje kamilice (azulen) umiruje i djeluje protuupalno te hidratizira osjetljivu kožu sklonu iritacijama. Sprječava upalu, umiruje, hidrira i čini kožu glatkom. Ovo ulje savršeno uklanja ostatke voska s kože i ostalih predmeta. Ne ostavlja masni trag već glatku i svilenkastu kožu bez osjećaja žarenja. 

Azulen, „ulje kamilice“ plave boje, često se koristi u kozmetici zbog ljekovitih svojstava. Azulen djelomično blokira reakcije imunološkog sustava i na taj način sprječava pretjerano oticanje i crvenilo. Upravo zbog takvog protuupalnog djelovanja često se nalazi u kremama za njegu lica i kože tijela kako bi se olakšali upalni procesi poput akni i drugih stanja koje uzrokuju crvenilo kože. Osim protuupalnog i antibakterijskog djelovanja, azulen ima i antioksidativno djelovanje te pomaže u borbi protiv slobodnih radikala i oštećenja uslijed sunčevih zraka.