Ulje za masažu - melisa (matičnjak) 500 mL - Asortiman za kozmetičke salone i wellness centreAromabella ulja za masažu i njegu tijela cijena, prodaja, Hrvatska
Poboljšava cirkulaciju, ublažava bolove u mišićima, smiruje Vaš um i podiže raspoloženje!
Cijena: 46,79 kn 51,99 kn
Proizvod je na akciji. Uštedite 10%
 
komada
nedostupno
 

Aromabella ulje Melissa – limunska trava kao bazu koristi mješavinu bademovog i suncokretovog ulja u omjeru 50:50. Bademovo ulje pruža izrazitu hidrataciju za suhu i ispucalu kožu. Suncokretovo ulje ima svojstvo brzog upijanja, pa je zbog toga najbolji izbor za aroma-masaže – olakšava prijenos  eteričnih ulja u krvotok kako bi ona mogla prodrijeti do svih tkiva i organa i djelovati tamo gdje je potrebno.

Aromabella ulje Melissa – limunska trava kao aktivni sastojak sadrži eterično ulje limunske trave. Jedno od najvažnijih ljekovitih svojstava eteričnog ulja limunske trave jest blagotvorni učinak na zdravlje kože. Antiseptičko djelovanje koje posjeduje čini kožu glatkom i sjajnom, te učinkovito čisti sve tipove kože. Čisti pore i učvršćuje kožu. Eterično ulje limunske travepoboljšava cirkulaciju, ublažava bolove u mišićima i leđima te pomaže pri grčevima. Jedno od najvažnijih djelovanja ovog eteričnog ulja je to što smiruje um, ublažava osjećaj tjeskobe i napetosti te podiže raspoloženje.

Aromabella ulje Melissa – limunska trava prvenstveno je namijenjeno profesionalnoj upotrebi u kozmetičkim salonima i salonima za masažu, ali i kućnoj upotrebi u svrhu njege tijela.

Eterično ulje limunske trave