ŠEĆERNA PASTA u patroni je hipoalergeni proizvod napravljen prema tradicionalnoj recepturi „bez aditiva” sa šećerom i vodom.
Pasta ima jedinstvenu konzstenciju, elastična je i nježna što olakšava nanošenje a da se pri tome ne rastapa niti ne razdvaja.
Jednostavna za uporabu, ugodnog mirisa na med, bez masnih ostataka na koži. Ostaci paste lagano se uklanjaju s kože vodom.
Šećerna pasta sadrži više vode te osigurava jednostavnu primjenu i ugodnost tretmana. S obzirom na to da je rjeđe konzistencije od standardnih voskova u patroni, a svejedno daje jednake rezultate, idealna je za brzu profesionalnu upotrebu.
Šećerna pasta u patroni može se zagrijati u grijaču koji je posebno namijenjen za ovakvu vrstu voska (Jednostruki grijač za patrone šećerne paste ONLY HYDRO) jer zbog sadržaja vode postiže nižu točku taljenja pa bi zagrijavanje ove patrone u klasičnom grijaču voska prouzročilo previsoku temperaturu zagrijavanja.
Međutim, manipulacija ovom vrstom voska je jednostavna pa se patrona šećerne paste može pripremiti za rad i samo zagrijavanjem u toploj vodi. Dovoljno je da patronu šećerne paste ugrijete pod toplom vodom 5 minuta prije početka rada.
Jedini alat koji vam je potreban, osim patrone šećerne paste, su trake za depilaciju.
Postupak rada šećernom pastom u patroni jednak je postupku depilacije standardnim patronama toplog voska.
Zašto odabrati šećernu pastu u patroni, a ne standardni vosak?
- Patronu šećerne paste nije potrebno zagrijavati u grijaču
- Priprema za depilaciju šećernom pastom traje samo 5 min
- Šećerna pasta u patroni puno je mekša od voska pa je depilacija ugodnija i manje bolna
- Sastav voska može prouzrokovati alergijske reakcije i iritacije
- Šećerna pasta u patroni je u potpunosti prirodna i hipoalergena
- Šećer se otapa u vodi pa poslije tretmana nisu potrebna specijalna ulja za uklanjanje ostataka
- Šećerna pasta u patroni ne ostavlja crvene točkice ni masnice, a na kožu djeluje vrlo blago
- Vosak katkad može prouzrokovati ružne podljeve, a nerijetko ostavlja oku neugodne tragove depilacije