Rogamil instant prah s bananom - 130 g - Probavni sustav cijena, prodaja, Hrvatska
za probavu dojenčadi, djece i odraslih
Cijena: 53,20 kn
 
komada

Pregledajte deklaraciju proizvoda:

Rogamil instant prah s bananom - deklaracija   (406.01 KB)
 

Rogamil® instant prah je ukusan pripravak s prirodnim sastojcima, rogač i banana u prahu, namijenjen prehrani dojenčadi, djece i odraslih. Rogamil® instant prah ne ometa apsorpciju vode, elektrolita i glukoze, stoga se može davati u kombinaciji s Rogamil® elektrolitom ili drugim pripravcima za oralnu rehidraciju kod proljeva i povraćanja.

Način primjene:  U pakiranju se nalazi dozirna žličica (5 ml).

Dojenčad: za pripremu obroka na bočicu potrebno je 1 dozirnu žličicu praha pomiješati s 100 mL mlijeka ili umiješati u gotov mliječni pripravak za dohranu dojenčeta. Obrok na bočicu pripremati i piti 3 puta dnevno.
Dojenčad: za pripremu kašastog obroka potrebno je 1 dozirnu žličicu praha pomiješati s 1 dozirnom žličicom čaja ili vode. Obrok pripremati i jesti 3 puta dnevno.
Djeca: uzimaju 3 puta dnevno 1 do 2 dozirne žličice praha koji se pomiješa s 1 dozirnom žličicom čaja ili vode.
Odrasli: uzimaju 3 puta dnevno 2 dozirne žličice praha koji se pomiješa s 2 dozirne žličice čaja ili vode.

 

Ubrzanom probavom ubrzano se izlučuju voda i mineralne soli, te može doći do njihovog gubitka. To može dovesti do dehidracije, a time i nemogućnosti organizma da apsorbira hranjive sastojke iz hrane. Rogamil elektrolit® namijenjen je dijetalnoj prehrani kod proljeva i povraćanja dojenčadi, djece i odraslih. Rogamil elektrolit® i Rogamil® instant prah sadrže nutritivno vrijedan sastajak - rogač, koji je glavni djelatni sastojak oba proizvoda.

 
Ovaj proizvod možete kupiti u više od 500 ljekarni!