Registracija       Prijava
 
 
KOŠARICA JE PRAZNA
Newsletter

Bok! Drago nam je vidjeti te ovdje ❤️
Prijavi se na naš newsletter i budi u tijeku s novostima...
Obećajemo bez spama!

Što nudimo:
Mjesečne akcije
Secret promo
i još puno popusta

 
Phytosqualan ulje - prirodni skvalan iz masline 150 ml - AROMABELLA ULJA Aromabella ulja za masažu i njegu tijela 500 mLAROMABELLA MASSAGE OILS500 ml cijena, prodaja, Hrvatska
suho nutritivno ulje za snažnu hidrataciju kože 150 ml
Cijena: 19,50 €
146,92 kn
 
komada
nedostupno
 

Phytosqualan, odnosno skvalan, dobiva se iz maslinovog ulja a prirodno ga proizvodimo i sami - jedan je od sastojaka ljudskog sebuma. 

Gotovo je identičan ljudskom sebumu koji čuva prirodnu barijeru kože i čini ju punijom i svježijom. Djeluje antioksidativno jer je vrlo stabilan. Skvalan ima teksturu ulja, te je bez boje i mirisa.

Kako starimo, tako i zalihe skvalena (ljudski sebum) u našemu tijelu postaju sve manje. Baš poput kolagena i hijaluronske kiseline, nakon 30. godine naše ga tijelo znatno manje proizvodi. Kao rezultat, javljaju se prvi znakovi starenje, a to je suha koža. 

Skvalan, dakle, služi primarno za hidrataciju i kako bismo nadoknadili ono što nam tijelo prirodno gubi. Pogodan je za sve tipove kože i pomaže u obnovi kožne barijere jer ima sposobnost "zaključavanja" vlage. Omekšava kožu i čini ju punijom i svježijom, a pomaže i kod narušene barijere osjetljivijih tipova. Isto tako, umanjuje upale i umiruje crvenilo.

Skvalan ostavlja mekoću na koži i dobro se upija pa spada u suha odnosno nestajuća ulja. Ne ostavlja masni trag na koži i dobre je razmazivosti što je pogodno za njegu lica, tijela i kose tijekom cijele godine.