Registracija       Prijava
 
 
KOŠARICA JE PRAZNA
Newsletter

Bok! Drago nam je vidjeti te ovdje ❤️
Prijavi se na naš newsletter i budi u tijeku s novostima...
Obećajemo bez spama!

Što nudimo:
Mjesečne akcije
Secret promo
i još puno popusta

 
Phyto krema za problematičnu kožu 50 mL - PRIRODNA KOZMETIKAPhyto cream kozmetikaCOSMETICSPhyto cosmetics cijena, prodaja, Hrvatska
Cijena: 166,00 kn
 
komada
nedostupno
 

Phyto krema za problematičnu kožu poboljšava izgled kože sklone prištićima. Isušuje postojeće prištiće i sprječava nastanak novih zbog svojih antimikrobnim svojstava. Sadrži cink oksid i benzojevu tinkturu.

Svakodnevno nanositi na područje zahvaćeno prištićima do poboljšanja.

Cink oksid je prirodni mineral koji sadrži cink, esencijalan metal neophodan za normalno provođenje biokemijskih procesa u organizmu. Nije antioksidans, ali ima antioksidativno djelovanje i važan je faktor u obrani kože od oksidativnog stresa. Ovaj će mineral usporiti formiranje slobodnih radikala i zaštiti lipide i fibroblaste, stanice koje proizvode kolagen i čuvaju strukturu kože. Na taj način cink doprinosi zaštiti kože od UV zračenja, zagađenja i drugih faktora koji uzrokuju prerano starenje kože. Cink oksid ima blaga dezinfekcijska svojstva i odličan je adstringens, učinkovito sužava pore i sprječava lučenje prekomjerne količine sebuma zbog kojeg je povećan rizik od formiranja prištića. Smanjuje crvenilo i sprječava širenje infekcije.

Benzojeva tinktura ima dezinfekcijska, antimikrobna i protuupalna svojstva. Štiti kožu i potiče regeneraciju stanica. Smiruje kožu, sprječava isušivanje kože, štiti ju od vanjskih utjecaja i poboljšava izgled kože.

Phyto krema protiv akni preporučuje se za njegu problematične kože, mladenačke kože za osobe u pubertetu i za lokalnu primjenu na prištićima.

Prištići su jedna od najčešćih kožnih bolesti u razvijenim zemljama. Najčešće se pojavljuju tijekom puberteta, u skladu s hormonalnim promjenama te dobi, a mogu potrajati i u odrasloj dobi. Čak 70-95% mladih osoba primijetit će određeni stupanj nepravilnosti na koži. 

Problematična koža je koža koja ima tendeciju razvijanja komedona i prištića. Često je masnog i sjajnog izgleda jer žlijezde lojnice proizvode više sebuma.

Phyto kremu za problematičnu kožu koristite svakodnevno na područje zahvaćenom prištićima do poboljšanja. Također, možete ju nanositi lokalno na prištiće kako bi se oni brže isušili i kako bi se smanjila upala.

Ako imate problematičnu kožu, birajte specijalizirane proizvode za to stanje, ali pazite da oni ne budu preagresivni jer upotrebna takvih proizvoda može dovesti do isušivanja i kronične dehidracije kože. Pijte dovoljne količine vode i konzumirajte hranu s visokim sadržajem vitamina (voće i povrće), a izbjegavajte brzu hranu, slatkiše i mliječne proizvode.

Hvarska 11, 10000 Zagreb