Gel sa algama i bršljanom za kožu sklonu celulitu 500 mL - KOZMETIKANjega kože s celulitomCOSMETICSAnti-cellulite cijena, prodaja, Hrvatska
gel za kožu sklonu celulitu
Cijena: 89,10 kn 99,00 kn
Proizvod je na akciji. Uštedite 10%
 
komada
nedostupno
 

Gel za njegu kože s celulitom. Sadrži ekstrakte morskih algi i bršljana.

Bršljan (ulje ili ekstrakt) omogućuje da koža na najbolji i najučinkovitiji način upije druge aktivne sastojke, ali i da ukloni otpadne tvari i naslage masnog tkiva. Svojim aktivnim sastojcima (triterpenoidni saponini) pomaže da se masne naslage oslobode iz masnih stanica. Masnoće odlaze u krvotok, a potom budu eliminirane iz tijela ili budu iskorištene kao energija. Na neki svojstven način, bršljan radi prirodan proces lipolize, a to je upravo ono što vam treba u borbi protiv celulita.

Osim što topi celulit i zateže kožu, bršljan ima i određena antibakterijska i antigljivična svojstva i zato je odličan u tretmanu za kožu.

Anticelulit gel (s ekstraktom morskih algi i bršljana) ne potiče cirkulaciju već djelatnim aktivnim tvarima djeluje u dubljim slojevima kože na nakupine celulita bez poticanja cirkulacije. Stoga je pogodan u anticelulitnim tretmanima u slučajevima kada nije poželjno poticati cirkulaciju i zagrijavanje tkiva. To je kod osoba koje imaju površinski vidljive popucane kapilare i proširene vene te kod trudnica.  

Može se koristiti u body wrap anticelulitnim tretmanima te u maderoterapiji kod osoba kod kojih nije poželjno poticati cirkulaciju ili kao završna faza tretmana.