Registracija       Prijava
 
 
KOŠARICA JE PRAZNA
Newsletter

Bok! Drago nam je vidjeti te ovdje ❤️
Prijavi se na naš newsletter i budi u tijeku s novostima...
Obećajemo bez spama!

Što nudimo:
Mjesečne akcije
Secret promo
i još puno popusta

 
Aromabella gel sa algama i bršljanom za kožu sklonu celulitu 500 mL - PREPARATI ZA KOZMETIČKE TRETMANENjega kože s celulitomPRODUCTS FOR BEAUTY TREATMENTSAnti-cellulite cijena, prodaja, Hrvatska
gel za kožu sklonu celulitu
Cijena: 139,00 kn
 
komada
nedostupno
 

Gel za njegu kože s celulitom. Sadrži ekstrakte morskih algi i bršljana.

Bršljan (ulje ili ekstrakt) omogućuje da koža na najbolji i najučinkovitiji način upije druge aktivne sastojke, ali i da ukloni otpadne tvari i naslage masnog tkiva. Svojim aktivnim sastojcima (triterpenoidni saponini) pomaže da se masne naslage oslobode iz masnih stanica. Masnoće odlaze u krvotok, a potom budu eliminirane iz tijela ili budu iskorištene kao energija. Na neki svojstven način, bršljan radi prirodan proces lipolize, a to je upravo ono što vam treba u borbi protiv celulita.

Osim što topi celulit i zateže kožu, bršljan ima i određena antibakterijska i antigljivična svojstva i zato je odličan u tretmanu za kožu.

Anticelulit gel (s ekstraktom morskih algi i bršljana) ne potiče cirkulaciju već djelatnim aktivnim tvarima djeluje u dubljim slojevima kože na nakupine celulita bez poticanja cirkulacije. Stoga je pogodan u anticelulitnim tretmanima u slučajevima kada nije poželjno poticati cirkulaciju i zagrijavanje tkiva. To je kod osoba koje imaju površinski vidljive popucane kapilare i proširene vene te kod trudnica.  

Može se koristiti u body wrap anticelulitnim tretmanima te u maderoterapiji kod osoba kod kojih nije poželjno poticati cirkulaciju ili kao završna faza tretmana.