Registracija       Prijava
 
 
KOŠARICA JE PRAZNA

Želiš provesti anticelulitni tretman u svojem kozmetičkom salonu a ne znaš kako ?

Učinkovit anticelulitni tretman ima nekoliko faza.

1) piling tijela suhim četkanjem / eksfolijacija

Dobro je započeti ga suhim četkanjem jer osim što će napraviti lijep piling tijela potaknut će protok limfe i izbacivanje nagomilanih štetnih tvari koje oblikuju nakupine celulita. 

Dijelove tijela na kojima je koža grublja dulje četkati. Tijekom četkanja poželjno je da su pokreti usmjereni prema trbuhu odnosno prema limfnim točkama (noge - prema gore; ruke - prema srcu).  

Ovim postupkom suhog četkanja omogućujemo uklanjanje mrtvih stanica kože radi čega koža postaje blistavija i meka. Tim postupkom se također postiže detoksikacija organizma, poboljšava se elastičnost i tonus kože. Zbog toga je suho četkanje baza i početak svakog kozmetičkog tretmana.

2) masaža 20 min / cirkulacija i izmjena tvari

Drugi korak je anticelulitna masaža u trajanju od 20-tak minuta kako bi se potaknula cirkulacija u tkivu. Za tu namjenu možeš odabrati Aromabella ulje za njegu kože s celulitom ili Aromabella bršljanovo ulje ako su na tkivu vidljive proširene vene. Masažom će se postići dublje prodiranje djelatnih tvari u tkivo i zagrijavanje tkiva.

Za masažu možeš upotrijebiti valjak za maderoterapiju.

3) body wrap folija + termodeka 20 min / izbacivanje štetnih tvari

Nakon masaže idući korak je zamatanje u body wrap foliju i termo-deku čime će se tvoje tijelo početi znojiti i tako izbacivati štetne tvari. Ovaj postupak traje 20-tak minuta.

4) Svoj tretman završi nanošenjem Aromabella gela sa bršljanom i algama koji će se potpuno upiti u kožu.

 
Vezani proizvodi: