Krema poslije depilacije 500 mL - KOZMETIČKI SALONIDepilacijaBEAUTY SALON AND SPADepilatory (hair removal) products cijena, prodaja, Hrvatska
Ublažava iritaciju, uspješno otklanja ostatke voska.
Cijena: 135,00 kn
 
komada
nedostupno
 

Krema poslije depilacije s kamilicom (azulenom) namjenjena je za normalnu, osjetljivu i kožu sklonu iritacijama i crvenilu. Hranjiva je i ima umirujuća svojstva. Sprječava upalu, umiruje, hidrira i čini kožu glatkom. Koži pruža njegu i daje joj glatkoću. Ulje kamilice (azulen) umiruje i djeluje protuupalno te hidratizira osjetljivu kožu sklonu iritacijama. Iako se danas uglavnom koriste ulja nakon depilacije, mi imamo novoinovativno rješenje - kremu koja savršeno uklanja ostatke voska s kože i ostalih predmeta. Za razliku od ulja, krema ne ostavlja masni trag već glatku i svilenkastu kožu bez osjećaja žarenja. 

Azulen, „ulje kamilice“ plave boje, često se koristi u kozmetici zbog ljekovitih svojstava. Azulen djelomično blokira reakcije imunološkog sustava i na taj način sprječava pretjerano oticanje i crvenilo. Upravo zbog takvog protuupalnog djelovanja često se nalazi u kremama za njegu lica i kože tijela kako bi se olakšali upalni procesi poput akni i drugih stanja koje uzrokuju crvenilo kože. Osim protuupalnog i antibakterijskog djelovanja, azulen ima i antioksidativno djelovanje te pomaže u borbi protiv slobodnih radikala i oštećenja uslijed sunčevih zraka.